top of page

TV kijken onderweg,

via antenne, satelliet of internet?

Wat je echt moet weten voordat je eraan begint!

TV Wijzer

Met de TV wijzer leg ik de verschillende mogelijkheden uit om TV te kijken onderweg. Ik verdiep zo verder naar de veel gevraagde manier van TV ontvangst via internet. Waarop je moet letten voor goede ontvangst en wat het je gaat kosten? Dat zijn enkele van de vele vragen die nu nog onbeantwoord blijven. 

Bovendien geef ik Tips en Trick om uw multimedia kosten laag te houden en geef ik je een overzicht van betrouwbare apparatuur die op de markt voorradig is.

Ik verkoop geen producten, ik lever kennis en inzichten. Hierdoor heb ik wel een onafhankelijke kijk op de producten die op de markt zijn en kan zo de best passende combinatie(s) je voorleggen. 

Een schat aan informatie in één pakket.

In een kleine twee uur consulting geef ik 5 jaar studie en know-how in mobiel internet, honderden uren producttesten en productvergelijkingen allemaal aan je voor. 
Het voelt alsof ik mijn thesis aan je voorleg.

uw beste oplossing?

Ieder van ons is uniek en we hebben allen een andere verwachting van TV beleving. Daarom is de ideale of beste oplossing voor die ene kampeerder, niet gezegd ook jouw ideale oplossing. 

Via de TV Wijzer breng ik dat allemaal in beeld. Je voelt zelf snel wat goed voelt en wat je niet past. En als je keuzes moet maken, dan worden ze je niet opgelegd. Je weet waarom je ze hebt gemaakt. 

 

Eerlijk is eerlijk

De duurste installatie is niet vanzelfsprekend ook de beste. Uit de TV Wijzer haalt men duidelijk de balans tussen investeringskost en TV beleving. Een ideaal gereedschap als je op punt staat te investeren in een TV oplossing voor de camper VAN, motorhome of caravan.

Schrijf je nu in in één van mijn info sessies. Je ziet snel met de juiste kennis wat de best passende oplossing is, waaruit je de meest gunstige investering kan kiezen.

Om de kwaliteit van de sessies zo hoog mogelijk te houden zijn de plaatsen per sessie beperkt. Wees snel en reserveer je plaats vandaag nog...

Infosessie bij camper-partners

Onze infosessie  bij onze partners is zeer kwalitatief met een gepersonaliseerde toets,

zo vindt u ons terug op:

- zaterdag 8 en 9 oktober bij Depolim te Lommel (start om 16u)

- zaterdag 22 oktober en zondag 23 oktober in de namiddag bij DD-Mobilhomes te Beveren-Leie (start om 15u)

- zaterdag 29 oktober en zondag 30 oktober in de voormiddag bij Vanomobil Deerlijk,
   via inschrijving

INFOSESSIE bij Comfort2Go

Op zaterdag 12 november, voormiddag

Op zaterdag 26 november, namiddag

te:

Kleine Heerweg 154, 8791 Beveren-Leie

Klik hieronder op 'meer gedetaileerde inhoud, om uw plaats te reserveren.