top of page

TV kijken onderweg,

via antenne, satelliet of internet?

Wat je echt moet weten voordat je eraan begint!

TV Wijzer

Met de TV wijzer leg ik de verschillende mogelijkheden uit om TV te kijken onderweg. Ik verdiep zo verder naar de veel gevraagde manier van TV ontvangst via internet. Waarop je moet letten voor goede ontvangst en wat het je gaat kosten? Dat zijn enkele van de vele vragen die nu nog onbeantwoord blijven. 

Bovendien geef ik Tips en Trick om uw multimedia kosten laag te houden en geef ik je een overzicht van betrouwbare apparatuur die op de markt voorradig is.

Ik verkoop geen producten, ik lever kennis en inzichten. Hierdoor heb ik wel een onafhankelijke kijk op de producten die op de markt zijn en kan zo de best passende combinatie(s) je voorleggen. 

Een schat aan informatie in één pakket.

In een kleine twee uur consulting geef ik 5 jaar studie en know-how in mobiel internet, honderden uren producttesten en productvergelijkingen allemaal aan je voor. 
Het voelt alsof ik mijn thesis aan je voorleg.

uw beste oplossing?

Ieder van ons is uniek en we hebben allen een andere verwachting van TV beleving. Daarom is de ideale of beste oplossing voor die ene kampeerder, niet gezegd ook jouw ideale oplossing. 

Via de TV Wijzer breng ik dat allemaal in beeld. Je voelt zelf snel wat goed voelt en wat je niet past. En als je keuzes moet maken, dan worden ze je niet opgelegd. Je weet waarom je ze hebt gemaakt. 

 

Eerlijk is eerlijk

De duurste installatie is niet vanzelfsprekend ook de beste. Uit de TV Wijzer haalt men duidelijk de balans tussen investeringskost en TV beleving. Een ideaal gereedschap als je op punt staat te investeren in een TV oplossing voor de camper VAN, motorhome of caravan.

Schrijf je nu in in één van mijn info sessies. Je ziet snel met de juiste kennis wat de best passende oplossing is, waaruit je de meest gunstige investering kan kiezen.

Om de kwaliteit van de sessies zo hoog mogelijk te houden zijn de plaatsen per sessie beperkt. Wees snel en reserveer je plaats vandaag nog...

Infosessie bij camper-partners

Onze infosessie  bij onze partners is zeer kwalitatief met een gepersonaliseerde toets,

zo vindt u ons terug op:

- zaterdag 8 en 9 oktober bij Depolim te Lommel (start om 16u)

- zaterdag 22 oktober en zondag 23 oktober in de namiddag bij DD-Mobilhomes te Beveren-Leie (start om 15u)

- zaterdag 29 oktober en zondag 30 oktober in de voormiddag bij Vanomobil Deerlijk,
   via inschrijving

INFOSESSIE bij Comfort2Go

Op zaterdag 12 november, voormiddag

Op zaterdag 26 november, namiddag

te:

Kleine Heerweg 154, 8791 Beveren-Leie

Klik hieronder op 'meer gedetaileerde inhoud, om uw plaats te reserveren.

WAT JE KRIJGT...

Dit is wat je leert in

        'TV kijken via internet'

TV via antenne

In aanleiding om internet-TV te begrijpen vinden we veel kenmerken terug bij antenne-TV. 

In tegenstelling dat het nog weinig gebruikt wordt zijn er echt grote voordelen aan dit type van ontvangst. 

In de webinar wordt naast de werking ervan, ook de voor en nadelen van antenne TV besproken. Handige tools worden aangerijkt om de ontvangst het optimaalst te krijgen

TV via Satelliet

Veel beter bekend is satelliet ontvangts. Hier worden veel fustraties aan toegeschreven. Met een beetje kennis kan je zeer snel het probleem opsporen en in mum van tijd oplossen. 

In dit webinar wordt vooral de kenmerken van de schotel toegelicht om met grote zekerheid ontvangst te hebben. 

Via de handige "Satelliet Wizard" wordt je aangeleerd om zorgeloos op vakantie te gaan.

Voor nieuwe campeerders wordt ook het kostenplaatje uitgelegd en handige tips gegevens om te kunnen investeren in een betrouwbare installatie.

TV via WiFi

Meer en meer campings stellen gratis of betalend WiFi ter beschikking. 

Is dat nu bruikbaar voor TV kijken? Wat is er mogelijk, hoe moet je het instellen en wat kan je ermee doen. En nog veel meer vragen worden beantwoord in deze webinar.

Aanvullend wordt streamen uitgelegd en de verschillende manieren om je beeld op je TV te krijgen. Welke mogelijkeden zijn er op de markt en welke zijn op komst?

TV via 4G of MiFi

Volledig onfhankelijk zijn en toch je favoriete TV programma kunnen kijken? Dan kan dat via 4G ook.

Naast een goede installatie is er een passende provider nodig. Waarop moet ik letten bij de provider om een torenhoge rekening te vermijden.

Wanneer is TV kijken via 4G intressant, wat kost het me en hoe kan ik eventueel de kosten drukken?

Het is een manier van kijken die in de huiskamer al jaren gekend is, bij de mobiele gebruiker als de motorhome krijgt het nu pas zijn ingang.

2020-03-07%2019.48_edited.jpg
Uit persoonlijk waarden en als comfort mentor vind ik het uiterst belangrijk dat je over de juiste en ongezouten informatie kan beschikken. Zo wordt duurkoop vermeden. Het is belangrijk dat je een TV-oplossing aanschaffen die je eigen TV-behoefte invult. Mijn beste oplossing is daarom niet jouw beste oplossing! Afgelopen jaar heb ik de TV wijzer uitgewerkt en gegeven aan de motorhome en caravan dealers, als hulpmiddel voor beter en juister advies te kunnen geven.
Omdat op de eenvoudige vraag 'wat is best voor me?' nooit een eenvoudige antwoord kan gegeven worden. Is deze wijzer het ideale middel geworden om correct en duidelijk advies te geven. De behoefte van de persoon achter de vraag is de ruiter voor de TV wijzer. Het eindresultaat is zijn ideale oplossing
Die wijzer heb ik nu verruimt met alle beslissingsinvloed die er zijn. Er is zoveel waardige informatie die onbeschreven gedeeld moet worden om de TV wijzer volledig tot leven te brengen. Al die waarden geef ik in mijn online sessies mee. De TV  Wijzer is het gereedschap, het overzicht, en mijn online sessies de informatie. Samen is het een ongelooflijk waardevolle tool in Camper TV-vraagstukken. Ik hoop je te mogen begroeten in mijn online sessie en jouw dit gereedschap aan te reiken die al je TV-vraagstukken kan oplossen. 

Pascal Ostyn

bottom of page