Services

Onze technologische wereld draait zo snel, dat het niet meer is weggelegd dat één persoon duizend dingen goed kan. Alles is een specialiteit geworden. Vanuit dit oogpunt brengen we u in contact met de juiste persoon. Daarom is het eenvoudig om ons via mail te contacteren. Wij zoeken de juiste persoon op, en hij neemt contact op met u. Eenvoudig, snel en de juiste persoon.

 

Installatie:

---------------
U vindt een toestel bij ons, maar u heeft niet de mogelijkheid om dit te plaatsen? Dan helpen we u verder. Afhankelijk van het type toestel laten we u in contact komen met een gespecialiseerde technieker. Zo heeft u de juiste technieker voor de juiste job. Comfort2go zorgt enkel voor de afspraak. De rest gebeurt rechtstreeks.
Voor de doe-het-zelf beschikken we over de installatiehandleidingen van onze producten. Bij aankoop leveren we die ook graag mee. Toch een vraag achteraf, geen probleem. Een mailtje naar info@Comfort2go.eu met jou vraag, en kort daarop heb je het antwoord. Bij complexere vragen neemt een technicus in deze materie contact op met u.

 

Technische storing:

----------------------------------
Technische storingen meld u ons best via mail: info@comfort2go.eu Bij ontvangst van uw mail neemt de juiste technicus direct contact op met u.
Wat moet u ons zeker doorgeven:
- Uw naam en telefoonnummer
- Type toestel die het probleem heeft, eventueel serienummer
- Korte uitleg van het probleem, eventueel oorsprong

 

Herroepingsrecht - Terugzendingen:
------------------------------------------------------------

De Belgische wet op de handelspraktijken en de informatie en de bescherming van de consument van 14 juli 1991, laat de aankoper toe binnen de 14 dagen na ontvangst van het product de verkoper te informeren dat hij/zij van de aankoop afziet (mail naar info@Comfort2Go.eu).

De goederen dienen na deze schriftelijke melding ontvangen te worden binnen een aanvaardbare termijn na deze kennisgeving (3 werkdagen) via info@Comfort2Go.eu.
De bestelling wordt terugbetaald zodra het geretourneerde artikel door Comfort2Go aangeduide leveradres in ontvangst werd genomen.
De Gebruiker zal gebruik maken van het door Comfort2Go ter beschikking gestelde document om het product terug te sturen.
Elk leveringsprobleem (beschadiging of tekort aan artikelen) dient door de koper binnen de 48 uur na ontvangst van de bestelde artikelen gemeld te worden aan Comfort2Go.

Comfort2Go kan geretourneerde artikelen weigeren of niet terugbetalen wanneer de producten door de Gebruiker beschadigd werden. Ook bevuilde of gebruikte artikelen kunnen niet worden teruggestuurd. De retourzending dient in de originele verpakking, met behoud van etiket teruggestuurd te worden. Bij overmatige retourzendingen behoudt Comfort2Go zich het recht om nieuwe bestellingen te weigeren.

Goederen op maat of op uitdrukkelijke bestelling, worden niet teruggenomen.